Goed adres voor fournituren voor meubel stofferen

Voor een paar weken terug ben ik samen met wat kennissen gaan shoppen in Bergen op Zoom. Moet zeggen dat we ons daar prima hebben vermaakt en zeer goed geslaagd zijn met inkopen doen. Na een lekkere lunch zijn we onze shoptocht gaan vervolgen, en met een zeer verbluffend resultaat. Ik zelf ben namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe bank, maar gezien de prijs heb ik dit maar een tijdje uitgesteld. Zo kwamen we in een winkel terecht waar ze fournituren voor meubel stofferen verkopen. Niet alleen mooie stoffen, maar ook verschillende fournituren kan je hier kopen, dit was voor mij de oplossing, ik ga mijn banken opnieuw laten stofferen. Behalve dat ik nu zelf de keuze kan maken welke kleur en soort stof ik op mijn banken wil hebben, kan ik dit ook laten bewerken met leuke knopen in de stof. Heel onverwachts kwam ik dus thuis met de afspraak dat mijn meubels gestoffeerd gaan worden door fournituren voor meubel stofferen, in ieder geval een stuk goedkoper dan de aanschaf van nieuwe meubels. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat. resize

Super mooi

Ik moet zeggen dat het eindresultaat nog mooier is geworden dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik heb nu een totaal andere bank in huis, een bank waar ik nu enorm trots op ben. Voorheen was het wel eens dat ik me schaamde als ik visite kreeg en mensen op mijn bank moesten zitten, meestal gooide ik er een plaid overheen zodat je niet kon zien hoe versleten de bank was. logo-12