Geweldig bedrijf, de aannemer in Katwijk

Precies op het afgesproken tijdstip werd er vanmorgen door de aannemer Katwijk op onze deurbel gedrukt. Eindelijk is het zover en gaan wij aan onze grote klus beginnen. Natuurlijk doen wij dit niet zelf, maar hebben zo onze mannetjes hiervoor ingehuurd. Het is namelijk de bedoeling dat wij een uitbouw aan ons huis krijgen en meteen dat er een garage aan ons huis wordt gebouwd. Een klus die wij al jaren op de planning hadden, maar tot op heden er nog niet van was gekomen. Samen met het Timmer- en Aannemersbedrijf Winters gaan wij deze klus klaren.

De verbouwing gaat razend snel

Doordat wij de aannemer uit Katwijk hebben ingeschakeld om ons te helpen met onze verbouwing, scheelt dit heel veel werk voor ons. Want voordat dit allemaal kon beginnen moesten de nodige vergunningen worden aangevraagd. Ook al is het allemaal eigendom, toestemming heb je altijd nodig. Gelukkig dat de medewerkers van Winters hier al jarenlange ervaring mee hebben en zo ook weten waar en wat je allemaal moet aanvragen, was dit allemaal was dit allemaal snel geregeld.

Vandaag werd dan ook de eerste steen gelegd van onze nieuwe garage. Een heugelijk moment van een droom die nu eindelijk werkelijkheid wordt.