Een landelijk industriële keuken: het beste van beide werelden

landelijk industriele keuken

Stijlen combineren, het is hipper dan ooit. We zien retro woonkamers met moderne elementen, vintage met industrieel: het kan allemaal tegenwoordig. Het is dan ook niet gek dat de landelijk industriële keuken steeds populairder wordt. Is het ook iets voor jou?

De combinatie van de twee

landelijk industriele keuken

Bij een landelijke industriële keuken combineer je de authentieke landelijke sfeer met de stoerdere en ruigere stijl van een industriële keuken. Je kunt bijvoorbeeld prima een houtlook gebruiken en dat combineren met een dik betonnen werkblad. De materialen binnen een industriële keuken kunnen zeer divers zijn waardoor je het prima kunt combineren wanneer je de landelijke stijl strak houdt.

Maatwerk is altijd mogelijk

 Bekijk de verschillende modellen van landelijke en industriële keukens op het internet of ga naar de showroom van je favoriete keukenwinkel. Zo zie je in een oogopslag of deze stijl bij jou past of dat een andere combinatie beter past in jouw smaak. Je hoeft dat vaak niet alleen te doen want echt goede keukenwinkels hebben vaak personeel dat jou perfect kan helpen. Zij hebben jaren ervaring en kunnen je ook goed andere opties laten zien en deze uitvoerig toelichten.