Een goede stukadoor gezocht

stukadoor gezocht

Een stukadoor gezocht. Deze vraag kan je op het internet stellen en meteen verschijnen er diverse bedrijven. Helaas is het niet mogelijk om al deze bedrijven te controleren of zij ook daadwerkelijk de juiste service bieden. Daar moet je dan zelf achter zien te komen en dat kan geld kosten. Want je moet er toch niet aan denken dat je zo een bedrijf in dienst hebt genomen en achteraf blijkt dat zij geen goed werk leveren.

Een bedrijf in de regie Eindhoven die wel uitstekend werk levert is 040 Stukadoor. Niet voor niets hebben zij een klant review met een gemiddelde van een 8,4.

Klik hier voor een goede stukadoor gezocht

Inmiddels is onze hele woning voorzien van prachtig stucwerk. De muren zagen er voorheen vies en vervallen uit, maar daar is nu verandering in gebracht. Door de geweldige inzet van dit bedrijf hebben wij nu weer ene prachtig huis. Geen scheuren meer in de muren en ook het plafond is meteen onder handen genomen. Daar hingen namelijk de kalkbladeren los.

Voordat wij met dit bedrijf in zee waren gegaan, hebben wij eerst om een offerte gevraagd. Wij wilden namelijk niet voor verrassingen komen te staan. De offerte hadden wij de volgende dag al retour met een zeer leuk voorstel. Hiermee zijn wij akkoord gegaan en werd er een definitieve datum geprikt om deze werkzaamheden uit te voeren.