Different Doors levert kwaliteit met openslaande deuren

Different Doors levert kwaliteit met openslaande deuren

logo_Def_PMS

Bij Different Doors hoefde ik me geen zorgen te maken dat het niet zo kon lopen hoe dat ik het hebben wou. Hun hebben ervoor gezorgd met de ervaringen die ze hebben dat ik toch de openslaande deuren zou krijgen die ik in gedachten heb. Doordat er een medewerker naar mijn huis toe werd gestuurd om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn kreeg ik al vrij snel te horen dat het helemaal geen probleem was en dat ik de ideeën die ik had op de deuren zo te krijgen hoe dat ik het wil op papier zou zetten hun de rest regelen. Nu heb ik het uiteraard gelijk gedaan en opgestuurd zodat ik kon wachten op de reactie van de medewerkers van Different Doors. Na enkele minuten kreeg ik alweer een snelle reactie terug dat het geen probleem is en mocht ik er akkoord mee gaan dat het dezelfde dag nog gemaakt zou worden. Tot mijn verbazing dat het allemaal zo snel kon gaan heb ik hun de akkoord ervoor gegeven dat het gemaakt kon worden. Nu enkele dagen later zijn de openslaande deuren alweer geplaatst en kan ik ervan genieten als ik in mijn tuin zit door te kijken naar de deuren die op een rap tempo geregeld was. Ik hoefde me eigen niet druk te maken als ze het kwamen bezorgen, door hun ervaringen in het plaatsen van de deuren werd ik dan ook echt gerust gesteld. Nu enkele dagen later hoef ik me geen zorgen meer te maken en zijn de kosten van de deuren ook gewoon betaald zodat ik ervan kan genieten en tussendoor ook mijn eigen werk kan afmaken waar ik al die tijd mee bezig ben geweest.