Bepaal de uitstraling van je tuin zelf

betonschuttingen van Domifence

Met een schutting bepaal je voor een deel de uitstraling van je tuin, heb je een mooie moderne tuin met leuke kleuren en je hebt een ouderwetse afscheiding dan past dit niet en doet afbreuk aan je tuin. Met betonschuttingen van Domifence weet je zeker dat je een afscheiding in je tuin hebt die bij je tuin past. Je creëert een geheel wanneer je de afscheiding in de juiste kleuren schildert, maar het motief van de betonnen schutting is ook geheel naar wens te kiezen. Kies je voor een geheel glad oppervlak, of heb je liever een houtmotief die je in een mooie kleur schildert. 

betonschuttingen van Domifence

Zonder fundering een schutting plaatsen

Bij de meeste schuttingen moet je een fundering maken om een stabiel geheel te krijgen, de betonschuttingen van Domifence kun je zonder fundering plaatsen. De palen zorgen ervoor dat het een stabiel geheel wordt zonder veel te graven. Wel dien je bij het plaatsen van de schutting enige ruimte vrij te houden aan beiden zijden, ook een vlakke ondergrond is een vereiste om de schutting op de juiste wijze te monteren. Aangezien je de schutting in iedere gewenste kleur kunt krijgen hoef je deze niet zelf meer af te werken. Het enige wat je hoeft te doen is onderhoud plegen in de vorm van water en een borstel.

betonschuttingen van Domifence

De totale kosten van een schutting in je tuin

We kunnen niet direct zeggen wat de prijs is van een schutting voor je tuin, dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Is de afwerking enkelzijdig of kies je samen met de buren voor een dubbelzijdige afwerking. Ook de lengte en de hoogte zijn natuurlijk essentieel voor de prijs, het motief is ook een van de dingen die bepalend zijn. Maar als je de levensduur neemt van de schutting en de kosten weten we zeker dat je voordeliger uit bent dan een traditionele houten schutting die maar een paar jaar meegaat.