Antieke klokken Breda zijn prachtig!

antiek uurwerk

Een tijd geleden ging ik verhuizen en ik wilde graag mijn huis opnieuw inrichten. Hiervoor had ik al een aantal ideeën voor Antieke klokken Breda. Ik wilde dit graag aangezien ik het erg leuk vind om twee verschillende stijlen te combineren en samen tot een mooi geheel te brengen. Antieke klokken Breda hebben hier een grote rol in gespeeld en ik ben dan ook erg blij met mijn mooie klok.

antiek uurwerk 3

Super mooi!

Keuzes maken heb ik altijd al lastig gevonden, en daarom zag ik er ook erg tegen op om een klok te moeten kiezen die bij mijn interieur past. Ik vind veel combinaties mooi en ik vond het daarom erg lastig. Uiteindelijk ben ik geëindigd met een witte klok, die erg mooi bij mijn strakke interieur past. Ik vond het erg handig om voor wit te gaan, aangezien dit een tint is die niet erg overheersend is in een ruimte en dus niet alle aandacht trekt. Ik kon erg lastig kiezen maar ben uiteindelijk helemaal tevreden met mijn klok. Je kan niet alleen terecht voor klokken maar je kan ook jouw antieke klok laten repareren. Dit is erg handig, mocht mijn klok ooit kapot gaan. Wel heb ik verzekerd gekregen dat de klok helemaal zou moeten werken toen ik hem gekocht had, en dit is gelukkig ook zo. Ik koop nooit spullen alleen voor het uiterlijk, het moet zeker een functie hebben. Ik ben er helemaal blij mee en kan dan ook iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen voor antiek uurwerk, erg leuk!

antiek uurwerk 2antiek uurwerk 2