Alles voor verlichting op lightexpert.nl

Lightexpert.nl

Op lightexpert.nl kun je alles vinden wat je maar nodig hebt als het gaat om verlichting. De website is een webshop, maar je kunt er ook terecht voor vragen en informatie met betrekking tot alle aspecten van verlichting. Van tl-armaturen tot aan peertjes en van lichtplannen tot snoeren – alles kun je hier vinden. En je kunt bovendien alles bestellen. Je kunt dus via één webshop al je lampen, peertjes en bedrading voor binnen en buiten bestellen. Als dit bedrag bij elkaar meer dan 50 euro is, wordt het gratis verzonden. En meestal worden bestellingen van lightexpert.nl de volgende dag al geleverd. Als je maar voor 10 uur ’s avonds bestelt. 

Lightexpert.nl

Kleur van het licht

Bij lightexpert.nl kun je dus alles vinden, maar alles is misschien een beetje veel. Je weet natuurlijk of je alleen een fitting of een snoer nodig hebt, maar waar moet je dan op letten? Als je denkt aan verlichting, denk je vooral aan de kleur: wil je warm licht of juist fel en wit licht, of misschien zelfs iets met kleur. Alles is mogelijk bij lightexpert.nl. Voor de standaard wittige kleuren van licht, let je op de Kelvin. Hoe lager het cijfer voor de K, hoe warmer het licht. Dit kan variëren van 2000K tot wel 8000K, en daar zit nogal een verschil in. 

Water en vocht

Wat ook belangrijk is, zeker voor badkamers, keukens en buitenruimten, is hoe goed je verlichting tegen vocht kan. Bij lightexpert.nl vind je IP-waarden van 20 tot en met 65. Hoe hoger de IP-waarde, hoe beter de verlichting overal tegen kan. Alles met een IP-65 is dus geschikt voor buiten. In een badkamer heb je in principe voldoende aan een IP-44. Dit geldt ook voor andere vochtige ruimtes. Met een IP-20 kan je lamp vooral tegen stof, maar niet tegen vocht. Je vindt alle soorten op lightexpert.nl.