)Alarmsysteem waarschuwt op telefoon

credexlogoVorige week hebben wij een inbraak gehad in ons huis, gelukkig hadden wij een alarmsysteem met camera’s. want wij waren toen niet thuis, wij waren op een verjaardag.

toen mijn man plotseling een melding van het alarmsysteem binnen kreeg op zijn telefoon. Dat er ingebroken werd. wij zijn toen meteen naar huis gegaan om te kijken wat er aan de hand was, er was inderdaad ingebroken.We belden meteen de politie,toen zij eenmaal gearriveerd waren liepen zij samen met ons mee naar binnen om de boel te inspecteren. Er was niet veel gestolen, maar wat wel gestolen is, is van heel veel waarde.

gelukkig hadden wij dus het alarmsysteem met camera’s heb hebben samen de videotape bekeken, en zagen dus dat er inderdaad drie personen in ons huis die er niet horen te zijn. De politie agent herkenden twee van de inbrekers, zij staan namelijk al geregistreerd in het bestand van de politie, De politie wist meteen al waar ze naartoe moesten.Na drie uur kwamen ze terug met de gestolen spullen. Ik wist niet hoe blij ik moest zijn, mijn spullen waren gelukkig terug. en dit allemaal door het alarmsysteem.

Ik kan het echt iedereen aanraden, Ik heb mijn ouders ook een alarmsysteem laten plaatsen. Aangezien zij vaak op vakantie gaan vooral in de winter voor langere periodes, is het voor hen echt van belang zij ook alarmsysteem nemen. stel wij hadden het alarmsysteem niet gehad, dan had ik mijn spullen waarschijnlijk niet meteen gehad, of nooit meer gezien. Het is wel goed dat er tegenwoordig wel zo iets als een alarmsysteem bestaat. Misschien dat dit het aantal woning inbraken vermindert. ik ben er echt helemaal weg van. Ik nu meer met een gerust hart naar buiten, en dit allemaal door een alarmsysteem.