Advies omtrent een Vaillant CV ketel

Advies omtrent een Vaillant CV ketel

holland_warmte_logoIk woon al jaren op mezelf en doe dat naar volle tevredenheid. Geloof me, ik ben dol op mensen en heb ze graag in groten getale over de vloer, maar ik ben ook altijd ergens weer erg blij als ze er allemaal vandoor zijn, als ik die rust weer voor mezelf heb. Het grappige is dat dit ook echt zo ambivalent is als het lijkt, want er zit gewoon een tweestrijd in wat ik nodig heb. Neem nou het incident van laatst, met de oude ketel die vervangen diende te worden. Ik had wel een nieuwe op het oog, namelijk een Vaillant CV ketel, maar wist niet goed of dit nou ook echt een goede was, miste een partner om ermee over te kunnen sparren of te kunnen checken of ik dit en dat nou werkelijk goed had geïnterpreteerd. Maar uiteindelijk bleek dat ik voor het sparren om de Vaillant CV ketel ook gewoon het web op kon, waar ik allerlei verhalen vond van klanten over deze ketel. Ik ben er achter dat je op die manier ook heel goed aan informatie omtrent dit soort apparatuur kunt komen, door de ervaringen van anderen te lezen – voor mij een ideale methode. Om het toch nog aan een externe te toetsen heb ik een vriend van me gevraagd langs te komen, heb ik hem op de oude ketel gewezen en het idee geopperd ‘m te vervangen door een Vaillant CV ketel. Die vriend van mij heeft echt verstand van zaken, want hij zit zelf ook in deze business. Uiteindelijk bleek zodoende dat ik goed zat met mijn aannames over het gebruik en verbruik van de Vaillant CV ketel, uit het advies dat ik van die vriend kreeg.